ANDROA VİZESİ
Pasaportunuzun süresinin seyahat tarihinizden itibaren en az 6 ay süresi olmasına dikkat ediniz.
Andora Prensliği’nin ülkemizde temsilciliği bulunmadığından, geçerli olan Fransa veya vizeniz var ise bu ülkeyi ziyaret edebilirsiniz, aksi takdirde Fransa konsolosluklarına başvurarak vize almanız gerekmektedir. Fransa harici Başka Schengen ülke vizeleri ile Andora Prensliği’ne giriş yapamazsınız.
Tüm Hakları Saklıdır @ Sitedeki içerikler bilgilendirme amaçlıdır