AVUSTURYA VİZESİ
Eğer 25.09.2014 tarihinden sonra herhangi bir Schengen ülkesinden vize aldıysanız ve vize sayfanızın sol alt kısmında VIS ibaresi bulunuyor ise evrakları tarafımıza kargo ile göndermeniz yeterlidir. Vize departmanımız sizin adınıza başvurunuzu sonuçlandıracaktır.

Eğer böyle bir durum yok ise tüm Schengen ülkeleri için 5 yıl geçerli olacak parmak izi/biyometri işlemi için bir kez başvuru merkezine gelmeniz gerekmektedir. Evraklarınız tarafımıza ulaştıktan sonra vize departmanımız sizin adınıza evraklarınızı hazırlayacak ve randevu tarihini size bildirecektir.
AVUSTURYA VİZESİ - ÖNEMLİ NOTLAR

Vize başvuruları seyahat başlangıcından en az 4 hafta önce yapılmalıdır.
Bir vize yarım sene içerisinde ancak en fazla 3 aylık bir süre için verilebilir ve sadece turizm, ziyaret veya iş gezisi amaçlı alınabilir. Her durumda da Avusturya’da herhangi bir işe girmeniz ve çalışmanız yasaktır.
Fotoğraf renkli olmalı ve sadece beyaz ya da açık bir zemine sahip olmalıdır.
18 yaşından küçük vize başvuru sahiplerine anne/babası veya yasal temsilcileri eşlik etmelidir.
12 yaşından küçük çocuklar başvuru esnasında vize başvuru merkezinde olmak zorundadırlar.
Tüm Hakları Saklıdır @ Sitedeki içerikler bilgilendirme amaçlıdır