ÇİN VİZESİ
ÇİN VİZESİ

TURİSTİK VİZE

· Pasaport: Başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresi 6 aydan fazla olan, ve en az iki boş vize sayfası bulunan yeni tip çipli bordo pasaportun aslı.

· Fotoğraf (2 Adet) : Arka fonu beyaz, ön cepheden çekilmiş, kulaklar görünür, beyaz kıyafet ve gözlük olmayan, mat kağıda basılmış fotoğraf. Fotoğraf ölçüleri ve özellikleri için aşağıdaki örnek fotoğrafı inceleyiniz.

· Banka Hesap
Cüzdanı (Asıl): Bankaya en güncel durumu işletilmiş, içinde 10.000 TL veya karşılığı döviz bulunan banka hesap cüzdanı aslı, veya banka tarafından kaşelenip imzalanmış, kişinin bankadaki mevduat durumunu gösterir hesap döküm belgesi. Hesap döküm belgesi asıl olmalı ve imza yetkisine sahip kişinin imza sirküleri eklenmiş olmalı.

· Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu : Kişinin Çin’e yapacağı turistik seyahate uygun, uçak bileti ve otel rezervasyon kopyası. Bilet ve otelin satın alınmış olmasına gerek yoktur, sadece rezervasyon yapılmış olması yeterlidir.

· Nüfus Cüzdanı
( Fotokopi): Nüfus cüzdan kopyası renkli veya siyah beyaz olabilir, fakat kimlik üzerinde bulunan fotoğraf ve bilgiler net okunur şekilde olmalıdır.

· Gezi / Seyahat Programı: Kişinin seyahat detaylarını gösterir seyahat programı eklenmelidir. Seyahat tarihleri, ziyaret edilecek şehirler, turistik mekanlar belirtilmelidir.

· Adli Sicil Kaydı (Asıl): Kişinin adli sicil durumunu gösterir adli sicil kaydı. Adli sicil kaydı belgesinde ayrıca ARŞİV KAYDI da belirtilmeli, adliyeden alınmış orjinal kaşeli ve ıslak imzalı olmalıdır. E-devletten alınan adli sicil kayıtları geçerli değildir.

· İkametgah Belgesi:
Kişinin ikamet durumunu gösterir İkametgah senedinin aslı.
Tüm Hakları Saklıdır @ Sitedeki içerikler bilgilendirme amaçlıdır